Summa sidvisningar

fredag 3 februari 2012

Trapptextil

Här har familjen legat däckade i influensa hela veckan plus att mannen i familjen har fått riktigt allvarliga problem med ryggen. Därav frånvaron här på bloggen... Och sytid har inte funnits senaste veckorna, så jag har inte haft något att blogga om heller.
Istället blir det lite bilder på hur det ser ut i vår trapp.
Det är väldigt högt i tak i trappen, vilket ger ett lite kalt intryck och ett högt eko.
Tanken är att vi ska måla om, men i väntan på det sydde jag en slags "bonad" som är knappt 3 meter lång, den dämpar ljudet och ger ett blickfång som förhoppningsvis gör att man inte tänker lika mycket på de tråkiga väggarna.
Lampan gjorde jag av ett skelett som jag spraymålade, sladd och kopp från Ikea och sen satte jag i en stor glödlampa. Den ger fina skuggeffekter på väggen.


 Jag gillar det här tyget skarpt, och det är sällan man har så stora utrymmen för såna här mönster, men här får det verkligen komma till sin rätt.


I helgen ska här botas influensa, sys klart några beställningar samt försöka ta igen nästan två veckors pluggande efter att ha varit hemma med sjuka barn.
Ha en skön helg!

2 kommentarer:

  1. Vad trist med ryggen :-( Själv går jag med ryggskott sen i julas, inte roligt. Krya på dig! Vad cool lampan blev! Jag gjorde en liknande här om dagen, får blogga om den i dagarna :-)

    SvaraRadera
  2. Trapphus är inte lätta att fixa i med det höga taket och svårigheter att sätta upp saker. Vi har en jättestor tavla som hängts upp genom att jag lutade mig över räcket för att få upp.

    Gillar tyget mycket ett perfekt ställe att ha stormönstrat på.

    Hoppas ni vilat upp er ordentligt i helgen efter förra veckans influensa.

    SvaraRadera